GDPR

Νομική Τεκμηρίωση Paradox Project

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων



To Paradox Project δύναται να διατηρεί αρχείο και να προβαίνει σε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του ιστότοπου Paradox Project ,με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του. Ταυτόχρονα δύναται να χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μετά από συγκατάθεσή τους και για αμιγώς διαφημιστικούς σκοπούς. Πιο συγκεκριμένα τα προσωπικά δεδομένα επεξεργάζονται για την αποτελεσματική διαχείριση των online κρατήσεων των επισκεπτών του ιστότοπου Paradox Project, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και για την επικοινωνία της εταιρείας με τους πελάτες σχετικά με το ραντεβού τους ή και μετά από αυτό. Τα δεδομένα που κρατούνται και επεξεργάζονται από την εταιρεία, είναι αυτά που ο ίδιος ο χρήστης έχει παραχωρήσει με την συγκατάθεσή του και για τον χρόνο που κρίνεται θεμιτός για τον σκοπό της καλύτερης εξυπηρέτησής του.

Ο χρήστης έχει ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να αιτηθεί την πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή και περιορισμό των προσωπικών του δεδομένων επικοινωνώντας με την εταιρεία στο info@paradoxproject.gr. Ακόμη ο χρήστης έχει δικαίωμα να εναντιωθεί στην επεξεργασία. Όλα τα δικαιώματα μπορούν να ασκηθούν οποτεδήποτε.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μόνο κατά την διεξαγωγή του ραντεβού με σκοπό να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του και για τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να διεξαχθούν πριν και αμέσως μετά από αυτό. Αυτό καθίσταται εφικτό καθώς τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών διαγράφονται αυτόματα έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση της κράτησης.

Όλα τα παραπάνω βρίσκονται σε πλήρη εναρμόνιση με τον Ευρωπαικό Κανονισμό 2016/679 (GDPR) που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα με τον Ν. 4624/2019.

Όροι και Προϋποθέσεις


1. Σύμβαση χρήσης

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου Paradox Project αποδέχεται τους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στο δικτυακό τόπο Paradox Project . Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου Paradox Project . Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του δικτυακού τόπου Paradox Project . Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του δικτυακού τόπου Paradox Project ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

Paradox Project, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων και αντικειμένων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, καταγραφής, αναδημοσίευσης ή να “φορτωθεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Τα ανωτέρω ισχύουν και για όλους τους χώρους που πραγματοποιείται η υπηρεσία θεάματος (escape game).
Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το δικτυακό τόπο Paradox Project , χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

3. Ευθύνη επισκέπτη / χρήστη

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου Paradox Project αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στο δικτυακό τόπο Paradox Project από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.

4. Περιορισμός ευθύνης δικτυακού τόπου

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, ο δικτυακός τόπος Paradox Project δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του δικτυακού τόπου Paradox Project στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος. Ειδικότερα, o δικτυακός τόπος δεν ευθύνεται για τυχόν ειδικές, έμμεσες, συνακόλουθες ή περιστασιακές, θετικές ή αποθετικές ζημίες από επίσκεψη στον δικτυακό της τόπο ή / και από χρήση των υπηρεσιών της, ή των πληροφοριών που περιέχονται στoν δικτυακό τόπο.

5. Πολιτική cookies

Ο δικτυακός τόπος Paradox Project χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας ενώ περιηγείστε στον ιστότοπο. Cookies ονομάζονται μικρά αρχεία κειμένου πληροφορίας τα οποία χρησιμοποιούνται από τους browsers και βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία ενός ιστοτόπου επιτρέποντάς του να αναγνωρίζει τις προτιμήσεις του χρήστη κάθε φορά που επιστρέφει σε αυτόν. Χρησιμοποιούνται cookies τρίτων για την ανάλυση και την κατανόηση του πώς χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο Paradox Project. Αυτά τα cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας μόνο με τη συγκατάθεσή σας. Έχετε τη δυνατότητα να εξαιρεθείτε από αυτά τα cookies, ωστόσο η εξαίρεση ορισμένων cookies μπορεί να έχει επίδραση στην εμπειρία περιήγησής σας στον δικτυακό τόπο Paradox Project.
Στο Paradox Project υπάρχουν οι ακόλουθοι τύποι τέτοιων αρχείων:
Cookies Λειτουργικότητας: Επιτρέπουν την ομαλή λειτουργία του site
Cookies Διαφημίσεων: Επιτρέπουν την εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε άλλους ιστοχώρους ή εφαρμογές βάσει των ενεργειών σας σε συνδεδεμένους υπολογιστές και συσκευές.
Cookies Προτιμήσεων: Επιτρέπουν την εμφάνιση εξατομικευμένου περιεχόμενο για το χρήστη.
Cookies Στατιστικών: Μετρούν την επισκεψιμότητα και την συμπεριφορά των χρηστών.

6. “Δεσμοί” (links) προς άλλα sites

Ο δικτυακός τόπος Paradox Project δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Ο δικτυακός τόπος Paradox Project σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

7. Άλλα δικαιώματα δικτυακού τόπου

Ο δικτυακός τόπος Paradox Project δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Ο δικτυακός τόπος Paradox Project σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

8. Κρατήσεις-Πολιτική Ακυρώσεων

8.1 Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της κράτησής για οποιονδήποτε λόγο κρίνεται αναγκαίο (τεχνικούς, υγειονομικούς ή άλλους λόγους).
8.2 Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του ραντεβού εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει για την υποχρεωτική επιβεβαίωση της κράτησής (εάν οι τρόποι επικοινωνίας αποβούν άκαρποι, η κράτησή θα ακυρωθεί αυτόματα).
8.3 Καθυστέρηση με υπαιτιότητα του πελάτη άνω των δέκα (10) λεπτών ενδέχεται να επιφέρει ματαίωση της κράτησης και η μη εμφάνισή του στην προσυμφωνημένη ώρα θα έχει τις αντίστοιχες νομικές συνέπειες (αποζημίωση ίση με το χρηματικό ποσό της κράτησης).
8.4 Η ακύρωση της κράτησης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και δύο ημέρες πριν την κράτηση (μέσω τηλεφώνου ή επικοινωνώντας με την εταιρεία στο info@paradoxproject.gr).

9. Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του δικτυακού τόπου Paradox Project, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από την παρούσα σύμβαση αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.
Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του δικτυακού τόπου Paradox Project και του επισκέπτη / χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.



The Paradox Project Team. All Rights Reserved.